četvrtak, 27. lipnja 2013.

Jedan početni...



Drska, gadno iskrena, bahata, umišljena, bezobrazna, emocionalno zakinuta, frustrirana, prokleta baba, ženturača,  fali joj kurca, ružna, s njom nešt' ne štima, jel' su njoj svi doma - ovako me vide oni koji me ne poznaju a pitaju me za mišljenje i žele općiti sa mnom na mojoj razini. Pod time ne tvrdim da je moja razina nešto uzvišeno. To je moja razina. Ako me razumijete. 

Ljudi teško podnose istinu, nekako lakše ofucane i prazne komplimente. Nikako da shvate da je istina konstruktivna. Laž nas baca duboko u iluziju života.
Pametna, duhovita, elokventna, osjećajna, brižna, jaka, velika – da ne pretjerujem sad, ovako me vide oni koji me poznaju i razumiju moju personu svom svojom inteligencijom.
Uporna, tvrdoglava, snalažljiva, emocionalno inteligentna, imam osjećaj za druge ljude, volim podhebavati one koji nemaju smisla za humor, volim općenito hebuckati druge iz čiste zabave i volim primiti nazad na svoj račun. Mislim da je to osnova međuljudskih odnosa. Primanje i davanje. U svakom pogledu. Hebuckanje je ovdje samo primjer. 
Eto, to sam ona prava ja iz moje perspektive. Život upotpunjujem stvarima koje volim činiti. Nije li to razuman tijek života?! Dok ne škodim ljudima oko sebe, naravno. Pri tome ne mislim na to što će se netko uvrijediti jer sam mu rekla da mu ova majica očajno stoji jer ga širi u struku što mi  je i najviši domet štete koju obično činim.
Volim pisati. Smiruje me. Osjećam se lakše kad ono što mi udara u lubanju iznutra, istresem na neki medij. Volim fidbekove, kritike, rasprave, pa očekujem dobra druženja na ovim mojim blogoprostorima. 
Toliko za početak. Vjerujem da ću uskoro dobiti onu moju pravu inspiraciju za pisanje, no upravo sam dobila kutiju kineskih nudli s piletinom i povrćem na stol i koncentracija mi skrenula u drugom smjeru.
Dobar tek kokili! Micek, rekla si si da si na smanjenoj prehrani. Ma da, ali ovo su samo suhe nudle s krtom piletinom i kupusom koji potiče metabolizam. Ok, idem onda sad!

Nema komentara:

Objavi komentar

Deder ne trkeljaj uzalud!